​

HOE WERKT HET

​

Bij de Redwell Infrarood verwarming wordt elektriciteit omgezet in infrarood stralen. Anders dan bij infrarood sauna's en terras heaters, wordt bij Redwell gebruik gemaakt van het niet zichtbare spectrum van het infrarood licht nl. de lange infrarood stralen. 

Deze infrarood stralen verwarmen niet de lucht maar alle objecten. Deze absorberen de stralen om vervolgens in de vorm van warmte weer af te geven aan de omgeving. Indirect zal dus ook de lucht worden verwarmd. 

Dus ook wij mensen absorberen deze stralen en ervaren dit als een weldadige warmte. Dit is te vergelijken met de straling van de zon. Iedereen weet hoe behaaglijk de warmte is van de zon op een winterse dag terwijl de temperatuur van de buitenlucht onder het vriespunt kan zijn. De stralen dringen diep door in de huid en genereren een positief effect op de doorbloeding en het immuunsysteem. Infrarood stralen zijn volkomen veilig voor de mens.

Redwell, mooie wellness warmte!

​

​

VOORDELEN

​

Onze dunne verwarmingspanelen hebben een zuiverende, lange golf infrarood-c-straling (7-15 µm golflengte), geen opwarmen van lucht maar een directe verwarming van objecten resp. wanden, plafond en vloer in de betreffende ruimte. Een weldaad voor het menselijk lichaam en een verbetering van het immuunsysteem. Een stof- en bacterievrij ruimte klimaat met een constante luchtvochtigheid en wanden vrij van schimmelvorming.

​

Opdat u niet onnodig energie verbruikt: individuele gecontroleerde regeling per ruimte aangepast op de gewenste warmtevraag, gemakkelijke en zonder problemen met gebruik van thermostaat.

​

Beste kwaliteit, volgens de recentste ecologische en economische criteria en gebruikmakend van de exclusief voor Redwell ontwikkelde grondstoffen.

​

Diverse kwaliteit, product awards en internationale certificaten. Een hoogwaardig, duurzaam en veilig product.

Universal Design: gebruiksvriendelijk en veilig te bedienen door iedereen

 Productgarantie van 10 jaar (1/09/18).

​

​

HET VERSCHIL

​

- Een gelijkmatige warmteverdeling over het ganse straaloppervlak

  (zie vergelijk test foto’s onderaan pagina)

- Warmen zeer snel op

- De juiste oppervlakte temperatuur >80°C en <110°C en deze kunnen dus perfect aan de wand geplaatst

- Modellen in alle vermogensklasse,

- Hoogwaardige warmtegeleider zorgt voor een minimale elektrosmog,

- Oppervlak uitsluitend uit hoogwaardig email, glas of coating,

- Flexibele montage/gebruik : wand, plafond of vrijstaand,

- Stevige verpakking met alle toebehoren zoals sjablonen, schroeven, pluggen en ophangingen

​

Redwell… de hoogste kwaliteit in een uniek design !

WARMTEBEELD VIDEO

WARMTEBEELD FOTO

REDWELL, EEN MOOIE EN ZEKERE KWALITEITSKEUZE

Copyright © 2018 Elektro Van de Sande